θηκες xiaomi mi10

Οι 5 καλύτερες θήκες Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro που μπορείτε να αγοράσετε

   Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τόσο το Xiaomi Mi 10 όσο και το Mi 10 Pro είναι από τα καλύτερα smartphones για κορυφαίες εμπειρίες. Αν αγοράσετε ένα τέτοιο κινητό αξίας, σίγουρα θα πρέπει να επενδύσετε σε κάποια ανθεκτική προστασία. Ακολουθεί η λίστα με τις καλύτερες θήκες Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro, για να είστε βέβαιοι ότι το λατρεμένο σας κινητό είναι ασφαλές αλλά και κομψό.

Οι θήκες Xiaomi που ακολουθούν ταιριάζουν και στα δύο μοντέλα, καθώς αυτά έχουν τις ίδιες διαστάσεις. Επιπλέον, αποτελούν επιλογές με την καλύτερη σχέση ποιότητας, τιμής αλλά και αισθητικής.

Spigen Rugged Armor

Spigen Rugged Armor

Μια ανθεκτική θήκη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι προσθέτει υπερβολικά μεγάλο όγκο στο τηλέφωνό σας. Πάρτε για παράδειγμα το Spigen Rugged Armor που εξασφαλίζει την τεχνολογία Air Cushion και στις τέσσερις γωνίες. Το εύκαμπτο πλαίσιο TPU είναι εύκολο να μπει και να βγει, ενώ οι λεπτομέρειες από ανθρακονήματα προσθέτουν ένα στοιχείο πολυτέλειας στην κατά τα άλλα πολύ προσιτή θήκη. Το υπερυψωμένο χείλος προστατεύει την οθόνη και την κάμερα, ενώ τα κουμπιά αφής προστατεύουν τα χειριστήρια ισχύος και έντασης.

Spigen Liquid Crystal

Spigen Liquid Crystal

Όταν έχετε μια premium μια συσκευή, όπως το Xiaomi Mi 10 ή το Mi 10 Pro, πιθανότατα θα θέλετε να τη δείχνετε παντού. Η θήκη Spigen Liquid Crystal κάνει αυτό ακριβώς με διαφανές TPU και αντίστοιχα καλύμματα κουμπιών. Είναι εύκολο να την αφαιρέσετε και προσθέτει πάχος λιγότερο από 3 χιλιοστά. Το Liquid Crystal ταιριάζει με τη θήκη Rugged Armor της Spigen με υπερυψωμένο χείλος για την οθόνη και την κάμερα.

Ringke Fusion-X

Ringke Fusion-X

Οι μονοκόμματες θήκες TPU είναι εξαιρετικές, αλλά δε μπορούν να παρέχουν τόσο μεγάλη προστασία. Οι υβριδικές θήκες προσφέρουν καλύτερη ασφάλεια τόσο ενάντια στην υγρασία όσο και ενάντια στις γρατζουνιές, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη θήκη Ringke Fusion-X. Είναι συμβατή με τα περισσότερα προστατευτικά οθόνης και το μαύρο κάλυμμα TPU προσφέρει ανθεκτική προστασία σε πιθανή πτώση. Η πίσω πλευρά της είναι απόλυτα ανθεκτική στις γρατζουνιές, ώστε να μπορείτε να βάλετε άφοβα το κινητό στην τσέπη ή στην τσάντα με τα κλειδιά.

Official Xiaomi

Official Xiaomi

Ας μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι η καλύτερη θήκη για ένα κινητό συχνά είναι της ίδιας μάρκας με τον κατασκευαστή του. Οι θήκες Xiaomi ταιριάζουν απόλυτα στο εκάστοτε μοντέλο και το αγκαλιάζουν αρμονικά. Η σιλικόνη είναι ειδική, για να μη γλιστράει, και παρέχει πλήρη λειτουργικότητα σε όλες τις θύρες διασύνδεσης.

Terrapin Carbon Fibre

Terrapin Carbon Fibre

Πρόκειται για τη θήκη που θα προσφέρει την πιο μακροχρόνια προστασία στη συσκευή σας, αφού είναι κατασκευασμένη από ειδικά επεξεργασμένη σιλικόνη, ώστε να είναι σκληρότερη ακόμα και από κρύσταλλο. Επιπλέον, η ισχυρή αντιολισθητική επίστρωση της θήκης ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να πέσει το κινητό από τα χέρια σας. Θα τις βρείτε όλες της θήκες Xiaomi στο www.uniqueshop.gr

5 tips για αγορές, 5 tips τεχνολογίας