5 ιδέες για οικονομικές μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης

5 ιδέες για οικονομικές μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης

   Ανάγνωση: 2 λεπτά

Όσο κι αν νιώθουμε ότι η μέρα του γάμου μας ή της βάπτισης του παιδιού μας είναι μια ξεχωριστή μέρα που αξίζει τα καλύτερα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλουμε να ξοδέψουμε μια περιουσία για αυτή. Πλέον, ελάχιστοι έχουν αυτή την πολυτέλεια, ενώ όλο και περισσότεροι αναρωτιούνται αν κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο. Άλλωστε, αυτό που θα κάνει τη συγκεκριμένη μέρα υπέροχη είναι το πόσο χαρούμενοι και συνειδητοποιημένοι είμαστε για την καινούρια αρχή στη ζωή μας. Για ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα δεν απαιτούνται πολλά χρήματα. Απαιτείται όρεξη, γούστο και μεράκι. Συνεπώς, τα είδη στολισμού και τα υλικά για βάπτιση και γάμο δεν χρειάζεται να είναι πανάκριβα ή πολυτελή. Μπορείτε κάλλιστα να δημιουργήσετε μια στιλάτη ατμόσφαιρα σε πολύ οικονομικές τιμές. Αν, λοιπόν, ψάχνετε ιδέες για φθηνές μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης, ώστε να τις φτιάξετε μόνοι σας ή να βρείτε κάποιο κατάστημα για να τις υλοποιήσει γρήγορα και χωρίς μεγάλο κόστος, οι παρακάτω προτάσεις θα σας ενθουσιάσουν!

1. Χάρτινο κουτί

Τα χάρτινα κουτιά για μπομπονιέρες είναι μια πολύ όμορφη και απλή ιδέα που ταιριάζει με λιτούς γάμους και αέρινες βαπτίσεις, όμως μπορεί ανάλογα να διαμορφωθεί και για κάτι πιο εξεζητημένο. Μπορείτε πάνω στο κουτί να προσθέσετε διάφορα υλικά για μπομπονιέρες, όπως τούλι, κοχύλια ή λουλούδια. Έτσι, θα έχετε φθηνές μπομπονιέρες σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών, ενώ ανάλογα με το τι θα βάλετε πάνω στο κουτί μπορείτε να επιμεληθείτε και τον υπόλοιπο στολισμό της εκκλησίας.

Θα τις βρείτε στο jamjar.gr

μπομπονιερες χαρτινο κουτι

2. Μπουκαλάκι

Βάλτε κουφέτα μέσα σε ένα διάφανο μπουκαλάκι και θα έχετε τις πιο πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης ή γάμου. Το μπουκαλάκι μπορείτε να το ζωγραφίσετε με ό,τι θέλετε, όπως τα αρχικά των ονομάτων του ζευγαριού ή το όνομα του νεοφώτιστου. Ειδικά για τις μπομπονιέρες βάπτισης, στις οποίες τα κουφέτα είναι συνήθως χρωματιστά, μπορείτε να αφήσετε το μπουκαλάκι τελείως απλό, μιας και τα κουφέτα βάπτισης θα κάνουν τη δουλειά τους και θα δώσουν έναν πολύ χαρούμενο τόνο στο σύνολο.

Θα τις βρείτε στο e-prosklitirio.gr

μπομπονιερες μπουκαλι

3. Υφασμάτινο σακουλάκι

Δεν χρειάζεται οι μπομπονιέρες να είναι από περίτεχνα και πολυτελή υλικά, όπως μετάξι ή δαντέλα. Διαλέξτε ένα ύφασμα που ταιριάζει στην τελετή, όπως λινό ή καραβόπανο, προσθέστε μια εντυπωσιακή κορδέλα και είστε έτοιμοι! Μπορείτε φυσικά να διακοσμήσετε το σακουλάκι με διάφορες λεπτομέρειες, όπως αυτοκόλλητα ή κάποιο κρεμαστό.

Θα τις βρείτε στο byheart.gr

Μπομπονιερες Υφασμάτινο σακουλάκι

4. Ντεκουπάζ

Μια εντελώς ξεχωριστή ιδέα για φθηνές μπομπονιέρες είναι το ντεκουπάζ, το οποίο μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας. Τα είδη decoupage που θα χρειαστείτε είναι απλώς η κόλλα. Διαλέξτε το χαρτί, το απόκομμα εφημερίδας ή το ύφασμα που θέλετε να κολλήσετε και εφαρμόστε το πάνω σε ένα κουτάκι. Αν παντρεύεστε, μπορείτε να φτιάξετε κυριολεκτικά αξέχαστες μπομπονιέρες γάμου κολλώντας πάνω σε ένα χάρτινο κουτί για μπομπονιέρες το απόκομμα της εφημερίδας από την αναγγελία του γάμου σας.

Θα τις βρείτε στο typolinea.com

Ντεκουπάζ μπομπονιερες

5. Τούλι

Ένα ακόμα πολύ οικονομικό υλικό για μπομπονιέρες είναι το τούλι, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο του, τυλίγοντας με αυτό τα κουφέτα βάπτισης ή γάμου. Αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει και ράψτε πάνω του ό,τι σας αντιπροσωπεύει, όπως λουλούδια, πέρλες ή φιόγκους.

θα τις βρείτε στο nedashop.gr

μπομπονιερες τουλι

5 tips για αγορές