πυροτεχνηματα

5 εκδηλώσεις στις οποίες μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους με πυροτεχνήματα!

   Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σκέφτεστε να δώσετε μια ιδιαίτερη χροιά στο πάρτι σας; Θέλετε να κάνετε μια έκπληξη στο παιδάκι σας στο πάρτι γενεθλίων του; Ή μήπως θέλετε να μαγέψετε την αγαπημένη σας με το πιο φαντασμαγορικό εφέ που θα μπορούσε να υπάρξει στον γάμο σας; Τολμήστε. Εντυπωσιάστε με πυροτεχνήματα.

 

Τα πυροτεχνήματα είναι συνδεδεμένα με κάθε μεγάλη εκδήλωση σε όλο τον κόσμο. Συνοδεύουν μεγάλες γιορτές, όπως η Ανάσταση των ορθόδοξων, ή η Μέρα της Ανεξαρτησίας. Σε κάθε περίπτωση κανένας μεγάλος εορτασμός δε γίνεται χωρίς εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φωτίζουν μαγικά τον ουρανό. Έτσι, μπορείτε κι εσείς να προκαλέσετε δέος και μαγεία στους καλεσμένους σας χρησιμοποιώντας πυροτεχνήματα στη γιορτή που έχετε οργανώσει.

 

Σε ποιες περιπτώσεις και εκδηλώσεις ταιριάζουν τα πυροτεχνήματα;

1. Γάμος

πυροτεχνηματα γαμου

Ο γάμος είναι η πιο σημαντική εκδήλωση στη ζωή ενός ανθρώπου, καθώς ορίζει την αρχή ενός υπέροχου και ευτυχισμένου ταξιδιού. Μια σύνθεση από πυροτεχνήματα γάμου στο τέλος της τελετής ή στην έναρξη της δεξίωσης, μπορεί να γίνει η καλύτερη προσθήκη για εκείνη την ημέρα και να κάνει τον γάμο σας μια ανάμνηση που θα θυμάστε για πάντα. Σε μία τέτοια εκδήλωση είναι σημαντικό να προσλάβετε κάποιον επαγγελματία τεχνικό πυροτεχνημάτων καθώς θέλετε να είναι όλα στην εντέλεια. Φανταστείτε να απολαμβάνετε αγκαλιά με το ταίρι σας έναν καθαρό ουρανό γεμάτο αστέρια να φωτίζεται από εντυπωσιακά πυροτεχνήματα… τι πιο όμορφο, ρομαντικό και τρυφερό!

2. Πάρτι Γενεθλίων

πυροτεχνηματα για παρτυ

Μια σειρά από πυροτεχνήματα για το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας είναι δεδομένο πως θα αφήσει αυτή τη μέρα για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του! Είναι ένα δώρο για τον μικρό μπόμπιρα ή την μικρή πριγκίπισσα που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε να επιλέξετε εναέρια πυροτεχνήματα ή ακόμα και πυροτεχνήματα ημέρας που είναι εξίσου φαντασμαγορικά αν το πάρτι σας γίνεται τις πρωινές ώρες. Εμπλουτίστε τον εορτασμό των γενεθλίων των αγαπημένων σας ανθρώπων στο μέγιστο!

3. Αποφοίτηση

Ο εορτασμός της αποφοίτησης για έναν νέο ενήλικα είναι μια μεγάλη και σημαντική στιγμή. Αν θέλετε να εκπλήξετε τους καλεσμένους σας σε μια γιορτή αποφοίτησης τι καλύτερο από τα πυροτεχνήματα; Ανάλογα την ώρα και την τοποθεσία που θα διεξαχθεί η εκδήλωση, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πυροτεχνήματα με μουσική, πυροτεχνήματα καταρράκτες, εναέρια, ή glitter. Είναι δεδομένο πως η εκδήλωσή σας θα γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακή και η στιγμή θα παραμείνει αναλλοίωτη στη μνήμη σας για χρόνια.

4. Ανακοίνωση φύλου

Τα τελευταία χρόνια έχει μπει στη ζωή μας άλλος ένας εορτασμός μιας ιδιαίτερα σημαντικής στιγμής για κάθε ζευγάρι που περιμένει απογόνους. Η ανακοίνωση του φύλου του παιδιού είναι μια συγκινητική περίσταση που συνοδεύεται από μεγάλα χαμόγελα, ατελείωτη χαρά, και φυσικά, έκπληξη! Χρωματίστε ακόμα περισσότερο αυτή τη μαγική στιγμή με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα σε χρώμα μπλε ή ροζ, ανάλογα με το φύλο του παιδιού. Ιδανικά γι αυτή τη περίσταση είναι τα εναέρια πυροτεχνήματα, τα πυροτεχνήματα ημέρας, ακόμα και η εναέρια πυροτεχνική γραφή.

5. Βάπτιση

Φυσικά η βάπτιση του παιδιού είναι η δεύτερη πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας και για αυτό πρέπει να το γιορτάσετε με πυροτεχνήματα αέρος ή/και εδάφους τα λεγόμενα συντριβάνια, τα οποία θα προσφέρουν μία ξεχωριστή εικόνα λίγων λεπτών στα μάτια των καλεσμένων σας.

Κάντε τις προσωπικές σας στιγμές μαγικές και εκθαμβωτικές με τις πιο σύγχρονες προτάσεις πυροτεχνημάτων. Η επιλογή των ειδικών της Nanos Fireworks με χρόνια εμπειρίας στον χώρο σας εγγυώνται ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα με υψηλή ασφάλεια που θα θυμάστε για πάντα!

5 tips για αγορές